Heeft u een auto voor de sloop of met schade?  Bij ons kunt u uw sloopauto kwijt ! Goed & Eenvoudig met Vergoeding !

Wij verlossen U snel en vakkundig van uw sloop / defecte auto. In samenwerking met onze auto-ophaaldienst kunnen wij vrijwel in heel Nederland evt. uw auto ophalen. U krijgt hiervoor altijd direct een vrijwaring en een vergoeding van ons. Wij zijn RDW erkend !

Meld uw (sloop)auto snel en eenvoudig  af !

Neem contact met ons op via een van de telefoon nummers. U krijgt dezelfde dag nog bericht van ons. Wij bellen u voor het maken van een afspraak. Wij halen uw (sloop)auto spoedig op en zorgen voor een goede afhandeling zodat u geen zorgen meer om uw auto heeft.

Ophaalservice :  Bel  direct met  Tel :    +31 (0) 45-523-05-89 / GSM : +31 (0) 6-532-55-163

Werkwijze :

  • 1.-  U belt met een van bovenstaande nummers en meld dat U een (sloop)auto heeft waar U van af wilt.  Wij vragen U wat voor een auto U heeft en in welke staat hij verkeerd. Meestal krijgt U dan meteen te horen wat U voor de auto nog kunt krijgen. In sommige gevallen wordt de waarde bepaald als we de auto hebben gezien.
  • 2.-  We maken een afspraak voor het ophalen of afleveren van uw auto.
  • 3.-  Het afgesproken bedrag wordt vrijwel direct aan U uitbetaald.
  • 4.- U ontvangt ook direct een vrijwaringsbewijs van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Vanaf dat moment bent U gevrijwaard van wegenbelasting, verzekeringspremie en schade.
  • 5. - U bent van uw auto af en U heeft een keurige prijs. ontvangen, zonder enige moeite!
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn